Gå ikke på kompromis med hverken sikkerheden eller Kvaliteten, det gør First Class Fireworks ikke!!

First Class Fireworks er udviklet af 2 danske krudttosser, der med 40 års erfaring i branchen, nøje har udvalgt og sammensat fyrværkeri af høj kvalitet.

For at opnå kvalitet på første klasse er fyrværkeriet udviklet af de bedste fyrværkerimagere i Kina og desuden udviklet i tæt samarbejde med kunder i ind-og udland.

First Class Fireworks kan med både personale og kontor i Danmark som i Kina, sikre den sublime kvalitet som First Class Fireworks forlanger af produkterne, Krudt4You har kun Fyrværkerisalg med First Class Fireworks.

Selvom First Class Fireworks er et selvstændigt brand, hører det under Fyrværkerieksperten, der er Danmarks største importør af fyrværkeri. Det betyder, at både lager samt logistik forholdene er i top, hvilket er til stor gavn for både forhandlere og kunder.   

Udover den flotte fyrværkerioplevelse, som du kan forvente af First Class Fireworks, er der desuden styr på sikkerheden.Alle produkter er CE-godkendt, hvilket betyder, at fyrværkeriet overholder alle de sikkerhedskrav, som både dansk og EU-lovgivningen kræver.  

Menu Luk